Tarvitset flash soittimen. Voit asentaa sen täältä. Jos et voi asentaa flash soitinta, niin voit ladata mediatiedoston.

Mitä Jumala tekee maailmassa? Mikä on meidän osuutemme?

Dale Rhoton, Lähetys-Mobilisaattori – Innostaa ja rohkaisee Jumalan seurakuntaa saattamaan tehtävänsä päätökseen

Dale Rhoton on ollut Operaatio Mobilisaation parissa 50- luvun lopusta, järjestön alkuvaiheista lähtien. Hänen intohimonaan on kertoa työstä, jota Jumala tekee ympäri maailmaa. On jännittävää huomata, kuinka meidän sukupolvemme on todistamassa ainutlaatuista Jumalan Pyhän Hengen liikehdintää Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Kuitenkin saman aikaisesti on paljon suuria tarpeita ja ovia avoimena. Dale haluaisi mielellään kertoa, mitä lähetystyön tiimoilla nykypäivänä tapahtuu, ja mitä ei tapahdu. 

Dalella oli etuoikeus olla mukana George Verwerin ensimmäisellä lähetysmatkalla Meksikoon 1957. Ne olivat OM:n syntyhetket. Kuusikymmentäluvulla hän teki pioneerityötä, ja johti OM:n projekteja Lähi-Idässä ja Euroopan kommunistimaissa. Vuodesta 1978 hän oli mukana OM:n laivatyössä, palvellen 15 vuotta OM:n lähetyslaivojen Johtajana. Vuonna 1999 hän luovutti johtajuuden seuraajalleen, ja toimii tällä hetkellä kokoaikaisesti laivatyön promootiotehtävissä Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. 

Dale on naimisissa Elainen kanssa, jonka hän tapasi opiskellessaan Wheaton Collegessa.  Elaine on kirjoittanut kaksi kirjaa OM:n laivoista. Dale ja Elaine asuvat eteläisessä Kaliforniassa. Heillä on kaksi poikaa ja tytär. Kaikilla lapsilla on perheet, ja he elävät eri maissa; John Wienissä (Itävalta), David Barcelonassa (Espanja) ja Sharon Dallasissa (USA).