Tarvitset flash soittimen. Voit asentaa sen täältä. Jos et voi asentaa flash soitinta, niin voit ladata mediatiedoston.

Carl-Gustaf Severin: Viisi seurakuntia muuttavaa asiaa (Video)

Majakalla oli suuri ilo ja kunnia pitää vieraanaan pastori, lähetystyöntekijä, raamattukoulun opettaja ja "Venäjän apostoli" Carl-Gustaf Severiniä Ruotsin Livets Ord -seurakunnasta Majakka-illassa lauantaina 25.5.2013.

Puheessaan Carl-Gustaf käsitteli viittä asiaa, jotka hän kokee Jumalan haluavan puhua Suomen seurakunnille.

Vuodesta 1973 alkaen Carl-Gustaf on julistanut evankeliumia yli 50 maassa. 1980-luvun alkupuolella Jumala kutsui hänet tekemään erityisesti työtä silloisessa Neuvostoliitossa. Samalla Jumala varusti hänet erityisellä rakkaudella tätä kansaa kohtaan.

Matkoillaan Carl-Gustaf on nähnyt tuhansien ihmisten löytävän Jeesuksen henkilökohtaisena pelastajanaan. Lisäksi hänen pitämissään kokouksissa ja konferensseissa on tapahtununut lukemattomia ihmeitä ja parantumisia.

Carl-Gustafia on aina ilo kuunnella. Hänen puheensa on uskoa vahvistavaa ja innostavaa. Sitä höystävät uskomattomat tarinat ja hersyvä huumori.

 


Huom: Jos tietoliikenneyhteytesi on hidas, suosittelemme videon lataamista ensin omalle tietokoneellesi, ja katselua sitten. Tallennuksen voit tehdä Media -valikossa valitsemalla haluamasi videon kohdalla hiiren oikealla näppäimellä toimintopainikkeen "Tallenna" ja sieltä "Tallenna kohde levylle".