Tarvitset flash soittimen. Voit asentaa sen täältä. Jos et voi asentaa flash soitinta, niin voit ladata mediatiedoston.

Epätoivosta toivoon - From Despair to Hope (video)

Dianne Collard puhui ja opetti Majakan teemapäivän ensimmäisessä tilaisuudessa otsikolla "Epätoivosta toivoon - From Despair to Hope". Hän kertoi omakohtaisesta traagisesta kokemuksesta - oman lapsen väkivaltaisesta kuolemasta, ja kuinka Jumalan antama toivo auttoi kun elämä tuntui ylivoimaiselle. Dianne rohkaisee kuulijoita käsittelemään elämän vaikeita hetkiä Jumalaan turvaten. Hän haastaa kuulijoita myös arvioimaan, kuka on voittaja ja kuka on häviäjä silloin, jos anteeksiantamusta ei löydy.

Tallennettu 5.3.2011. Lisätietoja Collardien työstä ja tapahtumasta tästä linkistä.
Suosittelemme myös iltapäivän toisen tilaisuuden tallenteiden katselua ja kuuntelua: tilaisuuden teema oli "Valintani on antaa anteeksi", ja löydät sen videona tästä ja mp3-äänitiedostona tästä.

----------------------------------------------------

Please note: in the case you have slow Internet connection, you can download this video to your computer, and watch it after download (To download please click here and select "download"). You may also try smaller low-resolution version with 480x270 resolution here).

Huom: Jos tietoliikenneyhteytesi on hidas, suosittelemme videon lataamista ensin omalle tietokoneellesi, ja katselua sitten. Tallennuksen voit tehdä Media -valikossa valitsemalla haluamasi videon kohdalla toimintopainikkeen "Tallenna" tai klikkaamalla tästä.

Videon tekniset tiedot: Tiedoston koko n. 304MB, ja pituus n. 42 minuuttia. Video stream n. 899kbps, resoluutio 1280x720 pikseliä.