Tarvitset flash soittimen. Voit asentaa sen täältä. Jos et voi asentaa flash soitinta, niin voit ladata mediatiedoston.

"Jumalan johdatus ja sinun päätöksesi", Peter Nordbergin puheen osa 1/2 (video)

OSA 1/2

Pastori Peter Nordbergin puheen otsikkona la 3.12. klo 15 tilaisuudessa oli "Jumalan johdatus ja sinun päätöksesi". Peter toi useita mielenkiintoisia näkökohtia ja esimerkkejä aiheesta, ja haastoi ajattelemaan asioita uudella tavalla.

Tämä videotallenne on kaksiosaisen puheen alkuosa 1/2, jossa Peter kuvailee "perinteistä tapaa" Jumalan johdatuksen etsimisessä. Puheen toisen osan löydät tästä linkistä.

Peter Nordberg toimii ruotsalaisen Arken-seurakunnan pastorina. Hän on aiemmin toiminut pastorina pelastusarmeijassa. Koulutukseltaan hän on teologian tohtori. Hänen saarnansa ja opetuksensa on huumorilla höystettyä ja hänellä on kyky tuoda Jumalan sanaa esiin mielenkiintoisella ja elämää muuttavalla tavalla. Hänen palvelustaan leimaa vahvasti myös profetaalinen esirukous. Peterin tulkkina toimi Kristiina Erikoinen.

 


Huom: Jos tietoliikenneyhteytesi on hidas, suosittelemme videon lataamista ensin omalle tietokoneellesi, ja katselua sitten. Tallennuksen voit tehdä Media -valikossa valitsemalla haluamasi videon kohdalla toimintopainikkeen "Tallenna".
Videon tekniset tiedot: mp4-tiedostomuoto, tiedoston koko n. 314MB, ja pituus n. 45 minuuttia.
Video stream n. 850kbps, resoluutio 640x360 pikseliä