Intian kummilapsitoiminta

Auta Intian orpolapsia - Ota kummilapsi 

Majakka-seurakunnan Intian kummilapsiohjelmaa toteutetaan Ernest ja Rachel Komanapallin perustaman upean Manna Ministries -työn kautta. Työ alkoi vuonna 1968, kun he ottivat muutaman orpolapsen hoidettavakseen omaan kotiinsa. Tänään toiminnassa on jo yli 30 orpokotia usealla eri paikkakunnalla tarjoten suojan, ruoan, vaatetuksen ja koulutuksen yli 5000:lle lapselle. 

Komanapallit uskovat sydämessään, että Jeesuksen Kristuksen evankeliumi ei ole ainoastaan sanoja, vaan myös tekoja. Lasi vettä janoiselle on yhtä tärkeää kuin evankeliumin kertominen.

>>Lisää Ernest ja Rachel Komanapallin historiasta...

Katso myös: Video Ernest Komanapallin vierailusta Majakalla 16.5.2009

 

 Mitä kummilapsen ottaminen tarkoittaa käytännössä? 

Kummina sitoudut lapsen tukemiseen pitkäjänteisesti, vähintään vuodeksi kerrallaan. Kuukausimaksu on 25 euroa, joka kattaa lapsen täysihoidon, asumiskustannukset ja koulutuksen. Maksut lähetetään Intiaan täysin lyhentämättöminä, sillä kummilapsiohjelmaa toteutetaan vapaaehtoistyönä, palvelemisen ilosta. Saat Intiasta tiedotteen lapsestasi kaksi kertaa vuodessa, keskitalvella ja kesällä. Voit myös halutessasi pitää yhteyttä kummilapseesi englanniksi.

Ilahduta olemalla kummi! 

Lisätietoja saat pastori Antero Laukkaselta (antero.laukkanen (at) majakka.net) Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.

Mark: 36-37 Ja hän otti lapsen ja asetti sen heidän keskellensä; ja otettuaan sen syliinsä hän sanoi heille: "Joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut; ja joka minut ottaa tykönsä, se ei ota tykönsä minua, vaan hänet, joka on minut lähettänyt."