Majakka Internetissä

Majakka-seurakunta toimii aktiivisesti Internetissä monin eri tavoin! 

Keskeinen kanava on Majakan Internet-sivusto osoitteessa www.majakka.net.
Sivusto päivittyy viikottain, ja löydät sieltä aina ajantasaiset tiedot tapahtumista. Lisäksi voit kuunnella ja katsella ääni- ja videotallenteita sivuston Media -osiosta. Kirjasto sisältää lukuisia erinomaisia opetuksia sekä Majakan omilta pastoreilta että tunnetuilta kotimaisilta sekä ulkomaisilta vierailijoilta. Kannattaa tutustua!

Majakan Web-sivuston käyttäjä- ja latausmäärä kasvaa vinhaa vauhtia; nykyisin (2012 tammikuun tilasto) sivustolla on yli 3 000 yksilöllistä kävijää kuukausittain, ja sivulatauksia tapahtuu keskimäärin yli 20.000 kuukaudessa. Mediasisältöä ladataan keskimäärin noin 6 400 ääni- tai videotiedoston verran kuukausittain - ympäri maailmaa.

Web-sivuston lisäksi Majakka toimii aktiivisesti ns. sosiaalisessa mediassa.
Majakan Facebook-sivuston löydät osoitteesta http://www.facebook.com/Majakkaseurakunta  Klikkaa itsesi saman tien viereisestä kuvakkeesta Majakan sivulle ja "tykkää": saat tuoretta tietoa toiminnasta!

Lisäksi koeluontoisesti Majakalla on myös YouTube -kanava, jossa on pienimuotoisesti videosisältöä. Haluamme kasvattaa jatkossa YouTuben käyttöä erityisesti evankelioivana ja kutsuvana tiedotuskanavana. Majakan YouTube-kanavan löydät osoitteessa http://www.youtube.com/user/MajakkaChurch.

Majakka-seurakunta toimii myös yhteistyössä useiden muiden Internet-sivustojen ylläpitäjien kanssa. Siten löydät Majakan puheita mm. www.saarna.net -sivustolta. Samoin Majakan yhteystiedot ja tapahtumatietoja voi löytää hyvinkin lukuisilta eri tapahtuma- ja yhteystietosivustoilta, ja jopa eri keskustelupalstoilta. Majakkaan viitataan myös useilla Wikipedian sivuilla.

Voit osaltasi auttaa evankeliumin hyvän sanoman jakamisessa hyvinkin helposti - klikkaa Majakan web-sivuilla tai Facebook-sivuilla "tykkää" tai "Jaa" -nappeja, ja välitä tällä tavoin vinkki hyvästä ja kiinnostavasta sisällöstä eteenpäin omalle verkostollesi. Pieni teko, jolla voi olla suuria ja hedelmällisiä seurauksia!

Majakan Internet- ja mediatyön parissa toimii pieni mutta innostunut ja innovatiivinen tiimi, joka mielellään ottaa lisää tekijöitä mukaan työhön. Suunnitelmissa on jatkuvasti kasvattaa näkyvyyttä sekä Internetissä että muissa medioissa. Tulevia projekteja ovat mm. reaaliaikaisen kuvauksen järjestäminen ja streaming Internettiin, ja mahdollisesti pienen studion toteutus Majakan tiloihin. Ja paljon muuta mielenkiintoista. Tule rohkeasti mukaan, tai kysele jos haluat lisää tietoa tästä toiminnasta! Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteessa web@majakka.net, tai ottamalla yhteyttä pastoreihin.