Kaikille avoin Israel-rukousryhmä

ti 12.12. 18.15
Kokoonnumme kerran kuussa tiistaisin klo 18:15 Matinkartanon tiloissa (Matinkartanontie 18, Espoo/Matinkylä). Illan aluksi nautimme pientä naposteltavaa ja vaihdamme kuulumisia.
 
Esirukouksen tueksi tutkimme Raamatun tekstejä sekä Israel-aiheisia lehtiä ja muuta kirjallisuutta. Seuraamme ajankohtaisia tapahtumia niin Israelissa kuin maailmalla ja omassa maassamme, Etsimme vastauksia ja oikeaa ymmärrystä Israelin merkityksestä ja asemasta Jumalan omaisuuskansana. Lähtökohtana on Jumalan lupaus ja kehoitus siunata Hänen kansaansa :
 
"Minä siunaan niitä, jotka siunaavat sinua, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinun saamasi siunaus tulee siunaukseksi kaikille maailman kansoille." (1 Moos. 12:3). 
 
Israel-kiinnostus on onneksi maassamme ollut jo vuosikymmeniä hyvin laajaa ja monimuotoista. Mutta elämme aikaa, jolloin yleinen mielipide näyttää kääntyvän yhä enemmän Israelia ja juutalaisia vastaan. Näemme tässä ajan merkkejä ja kun tiedämme, että Israel on kuin viisarina Jumalan profetaalisessa historiankellossa, meillä on paljon aihetta rukoukseen.
 
Haluamme yksilöinä ja seurakuntana osoittaa rakkautta Israelille ja rohkaista toisiamme seisomaan Israelin ja juutalaisten rinnalla jos ja kun sitä meiltä kysytään. 
 
Syksyn kaikki päivämäärät: 12.9., 10.10., 7.11., ja 12.12.