Katso uusi rukous- ja yhteiskunta -aiheinen TV-ohjelma

MAJAKKA MUKANA TV:SSÄ !
Katso ja tule mukaan vaikuttamaan - tue kristillistä TV-työtä! Ohjeet alla!

Majakan TV-työ käynnistyi syksyllä 2011 ohjelmassarjalla "Rukous ja yhteiskunta". Ohjelma oli  ajankohtainen ja kantaa ottava, jossa myös Majakka näkyi. Sarja alkoi marraskuussa 2011 ja jatkui kevääseen 2012 asti. Nyt ohjelmasarja on tauolla. Sen jatkosta neuvotellaan.

Ohjelmia voit katsoa TV7:n arkistosta

Ohjelma kysyy ja haastaa keskustelemaan  kristillisyyden tehtävästä yhteiskunnassa ja kannustaa avoimeen keskusteluun kristinuskon marginalisoitumisesta. Ohjelman tuottaja, Majakan pastori Antero Laukkanen kiteyttää teemaa kysymyksellä "mitä pahaa Jumala on tehnyt Suomelle, kun Raamattu ja Jumala on ajettava ulos yhteiskunnasta?"

Ohjelma tehdään osittain eduskunnassa, ja
siinä haastatellaan yhteiskunnallisia päättäjiä ajankohtaisista aiheista. Mukana on myös tulevien presidentinvaalien ehdokkaita. Päättäjiltä ohjelma kysyy mm. sitä, mitkä ovat heidän arvonsa. Ohjelma haastaa kristittyjä vaikuttamaan, ottamaan paikkansa yhteiskunnan muuttamisessa inhimilliseksi ja välittäväksi.

Tue tulevia ohjelmia taloudellisesti lahjoittamalla seuraavalle tilille: Sampopankki (IBAN) FI 25 8000 1970 779675 (Viite 1070, kristillinen mediatyö). Rahankeräyslupa POHA2020/2011/2566. Kiitämme kaikenkokoisista tuista!

Voit myös osallistua ohjelman tekemiseen lähettämällä ideoita ja kysymyksiä päättäjille kristillisestä näkökulmasta (laukkanen.antero(at)gmail.com). 

Katso jo esitetyt jaksot: Voit katsoa ja ladata itsellesi jo esitettyjä jaksoja Majakan YouTube -kanavalta tai TV7-kanavan ohjelma-arkistosta täältä.