Asuntoa etsimässä?

Asuntoa etsimässä?

Moguli-Mikko 17. elokuuta 2011

Viime lauantaina Majakassa eräs raamatunpaikka avautui uudella tavalla. Lamppu syttyi päässäni niin yllättäen, enkä ole siihen tottunut, joten en ole varma tuliko ajatus saarnasta vai jostain muualta… töistäkö?

Johannes 14:3 Jeesus sanoo: ”Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen” Tuo sana ”sija” tarkoittaa käsittääkseni myös paikkaa, asuntoa…

Asuntoa? Eli jos Jeesus on rakennuttaja ja Hän haluaa asuttaa jokaisen taivaalliseen huoneistoonsa, mikä minä silloin olen? Tietysti kiinteistövälittäjä! Tosiasiassa näinkin sitä voi ajatella. Jeesus on valmistanut taivaankodin meitä varten ja haluaisi meidät kaikki sinne. Mitä sinun ja minun, välittäjinä Herran armosta, pitäisi sitten tehdä..? No, oisko esittely mitään?!

Toki tässä tapauksessa, kun kohteet ovat vasta ennakkomarkkinoinnissa ja sunnuntaiajelu paikanpäälle on hiukan haastavaa, voidaan hyväksyä ns. ”pitkänmatkannäyttö”. Voimme kuitenkin olla varmoja, että jokainen ”tuolta alueelta” etsivä ruokakunta jättää täydenrahantarjouksen ja kantaa banaanilaatikot sisään! Millaisen esittelytekstin sinä liittäisit kyseisiin asuntoihin?

”Kuuluisan arkkitehdin, maailmankaikkeuden luojan, suunnittelema kaunis kokonaisuus. Näissä asunnoissa asuu onnellisia ihmisiä! Todella valoisat huoneet, ei hukkaneliöitä. Lämmityskustannuksia ei ole ja elävä vesi kuuluu vastikkeeseen, joka muuten on maksettu jo puolestasi! Julkisivut hohtavat kultaa ja hopeaa. Parvekkeelta voit aina kuunnella lintujen laulua ja kaunista harpun soittoa. Tässä hyvin hoidetussa yhtiössä ei ats:n (ajattoman tähtäimen suunnitelma) mukaan ole tulossa koskaan remontteja! Tämä täytyy nähdä, tule ja ihastu!”

Joko sinä olisit valmis soittamaan muuttoauton pihaan? Itse saatan jo kuulla sieluni korvin, kuinka Niemi peruuttaa pihaan, piip-piip-piip…

Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan vielä tiedä tästä uudesta asuinalueesta. Sinun ja minun tehtävänä olisikin saattaa tämä huippumahdollisuus kaikkien ihmisten tietoisuuteen! Monet ovat kuulleet ”siitä projektista”, mutta eivät voi kysyä sinulta lisää, elleivät he tiedä sinun olevan ”kiinteistövälittäjä”. Aggressiivinen pakkomyynti ei kanna yleensä sitä parhainta tulosta, mutta jos olet lämpimällä käytökselläsi ja puheillasi jättänyt ihmisille käyntikorttisi, he kysyvät aiheesta itse, jolloin saat jälleen avata myyntikansiosi ja todeta: ”Voisiko näistä olla joku teidän tuleva kotinne taivaassa?”

Moguli-Mikko

Kommentit

Lisää omasi
  1. avatar

    Jessi 12. syyskuuta

    Ihan huippu oivallus! Kiitos!