Azusa-kadun siunaus

Azusa-kadun siunaus

Riikka 18. helmikuuta 2012

”Azusa-kadun siunaus” -kirja on silminnäkijätodistuksiin perustuva kirja Helluntaiherätyksen syntyjuurista Yhdysvalloissa. Jumala ilmestyi erityisellä tavalla Los Angelesilaisessa varastorakennuksessa reilu 100 vuotta sitten. Jumalan kirkkaus ilmestyi välillä läpinäkymättömän pilven muodossa rakennuksen sisällä toisinaan korkeina tulenliekkeinä talon katolla.

Jumala toimi monien nuorten ihmisten ja johtajien kautta parantaen useita satoja ihmisiä muutaman vuoden aikana. Suuret kasvaimet tippuivat maahan likaläjinä jättäen jäljelle parantuneen ihon. Syöpäsairaat parantuivat, liikuntakyvyttömät liikkuivat jälleen ja kätensä menettänyt sai tilalle uuden raajan. Apostolien teot olivat nykypäivää Azusa-kadulla. Tämä ihmeellinen herätys perustui muutamien sinnikkäiden rukoilijoiden janoon kohdata Jumala tuoreella tavalla ja Jumala vastasi siihen.

Kirjan ansiokkuus ei ole sen taidokkaassa kirjoitusasussa, vaan sen ainutlaatuisen yliluonnollisissa tapahtumissa. ”Azusa-kadun siunaus” innostaa rukoilemaan ja uskomaan suuria, sillä meidän Jumalallemme on kaikki mahdollista!

Kirjaa suositteli Riikka

Welchel, Tom. Azusa-kadun siunaus.s. 135. KKJMK Oy 2011. Kauppapaikkoja löydät vaikka täältä.