Jumala paransi minut

Jumala paransi minut

Tanja 9. syyskuuta 2011

Terveisiä elokuussa olleesta "School of Healing" -konferenssista Malmöstä! Kyseessä oli "Global Awekening" -järjestön toteuttama konferenssi, jossa puhujina olivat mm. Randy Clark ja Bill Johnson Yhdysvalloista. Nämä Jumalan käytössä olevat miehet kulkevat ympäri maailmaa rukoillen ja opettaen ihmisiä parantavasta rukouksesta.

Tuo konferenssi oli kohdallani Jumalalta tarkalleen ajoitettu hetki omassa muutosprosessissani. Sain kokea Jumalan voimallista läsnäoloa sekä todistaa Jumalan parantavaa kosketusta sekä omalla että muiden kohdalla. Konferenssiin osallistui noin 800 henkilöä ja noin kolmas- tai neljäsosa heistä koki paranemisen näiden neljän päivän aikana. Siinä ihan silmieni alla parani ihmisiä muun muassa polvivammoista, selkäkivuista, käsivaivoista, niskakivuista, jalkavaivoista. Myös kuuroja korvia avautui. Yksi henkilö kertoi, että hänen kuuro korvansa oli auennut poksahtamalla. Tämä oli ihan mahtavaa!

Itse sain kokea luovan ihmeen, kun vaurioitunut leukaniveleni ja purentani parani täydellisesti. Leuoissani on nimittäin ollut vikaa purennassa ja ajoittain vaiva aiheutti kipua toisella puolen leukaa. Lisäksi leukani aukesivat hienoisella zic-zac –liikkeellä ja tunsin suuta aukaistessani leukaluun menevän vinoon ja luun pullistuvan ulospäin poskessani. Jouduin pahimmassa kipuvaiheessa käyttämään öisin lääkärin tekemiä purentakiskoja. Lääkärin mukaan oli olemassa vaara, että jossain vaiheessa leukaniveleeni voisi tulla nivelrikko ja sen myötä pahempiakin ongelmia.

Näköjään ei tarvitse olla joku parantamisen armolahjan saanut henkilö, joka rukoilee voimallisesti upealla kaanan slangillaan, jotta alkaisi tapahtua parantumisia. Ihmisiä parani ihan vain siinä Jumalan läsnäolossa, ylistyksessä ja tiedon sanojen kautta, joita nämä saarnamiehet saivat. Oma vaivanikin parani sitä kautta, kun Randy sai tiedon sanan ja kysyi, onko salissa joku, jolla on purentaongelmia. Nousin ylös ja huomasin muutaman muunkin nousevan. Sitten hän vaan sanoi sieltä lavalta yksinkertaisesti ”Parane Jeesuksen nimessä” ja kehotti kokeilemaan, onko vaiva parantunut. Kokeilin leukojani ja ne todella olivat parantuneet. Se oli ihmeellistä! Suu aukesi, kuten pitääkin eikä pullottavaa luuta poskessani enää tuntunut. En ollut edes kokenut mitään erityistä tunnetta leuoissani tai kehossani rukouksen aikana. Illallakin vielä testailin leukojani ja ihmettelin tapahtunutta ja totesin niiden edelleen olevan parantuneet. Kiitos Herralle!

Olen niin innoissani kaikesta siitä, mitä Jumala on tekemässä parhaillaan ympäri maailmaa: Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja täällä Suomessakin. Matkan aikana koin vahvasti, että meillä kristityillä on tästä kaikesta suuri vastuu! Jumala on voimallinen tekemään mahdottomiakin asioita, mutta hän haluaa tehdä asiat meidän kanssamme - meidän kauttamme! Ajatelkaa, miten ihmeellinen Jumala meillä on? Tarvitaan rukousta, jotta voisi tapahtua parantumisia. Hoidetaan siis oma osuutemme – rukoillaan ja pyydetään rukousapua muilta!

Tanja, Vihdin pienryhmän vastuuhenkilö

P.S.

Lue ja kuuntele myös muista Jumalan tekemistä ihmeistä:

Jumala paransi lapsemme -blogi

Olen saanut täydellisen hoitovasteen -blogi

Jumala paransi sokean silmäni -todistus (mp3)

Kommentit

Lisää omasi
  1. avatar

    Antti 10. syyskuuta

    Vau! Kiitos ja Ylistys Herralle!