Nuorten miesten pienryhmä kokoontuu Helsingissä ja on avoin kaikille halukkaille. Olemme viime aikoina käyneet läpi Roomalaiskirjeen kautta uskon perusasioita: ihmisen vajavaisuutta Jumalan edessä ja Jeesuksen kaiken täyttävää sovitustyötä. Välillä rupeaa itse kullakin pipo kiristämään ja on hyvä muistuttaa itseään siitä kuka pelastaa ja kenet.

 

Tänä keväänä on ollut palkitsevinta huomata kuinka Jumalan sana tekee työtä omassa ja muiden elämässä. Monilla on herännyt ulospäin näkyvä jano ja halu tuntea Jeesusta enemmän. Myös ryhmäläisten ei-uskovien kavereiden piirissä on herännyt kiinnostusta pienryhmää kohtaan. Jatkamme rukoilemista näiden ystävien puolesta ja uskomme, että Jumala vetää heitä puoleensa. Jeesus kiinnostaa ihmisiä tänäänkin. Meidän tehtävämme on vain pitää Valoa esillä. On ollut hienoa huomata, että Raamatun tutkiminen yhdessä kannattaa ja tuottaa hedelmää. Kukaan meistä ei osaa muuttaa itseään, mutta Jumalan sana toimii, kun sen ymmärtää, uskoo ja soveltaa omaan elämäänsä. 

 

Itse olen saanut ryhmän vetämisestä koko ajan enemmän. Hyvää on ollut ainakin se, että on tullut luettua enemmän Raamattua ja rukoiltua. Vaikka välillä on ollut väsynyt fiilis lähteä ryhmää vetämään, niin silti jokaisen kerran jälkeen on ollut kiitollinen olo siitä, että saan olla mukana seurakunnassa ja palvelemassa Jumalaa.  Suosittelen.

 

Tommi, nuorten miesten pienryhmän vastuuhenkilö