Olen saanut täydellisen hoitovasteen

Olen saanut täydellisen hoitovasteen

Katri 17. syyskuuta 2010

Sain kesällä imusolmukesyöpädiagnoosin ja ennen hoitojen aloittamista tulin Majakan rukousasemalle, jossa minut voideltiin öljyllä ja sain rukouksessa eräältä rukoilijalta kehoituksen: "Älä tee itse yhtään mitään, Jeesus on jo tehnyt kaiken puolestasi!". Tämä oli minunkaltaiselleni hötkyilijälle kerrassaan aiheellinen kehoitus, sain alkaa opetella rauhallista viipymistä Jumalan lämmittävän armon auringon alla. Rukoushetkessä aloin itkeä, kun sain Pyhän Hengen vaikutuksesta nähdä Kristuksen äärettömän rakastavat ja lempeät kasvot.  Näin  myös erikseen ristinpuulla kärsineet, hyvin murheelliset kasvonsa siksi, että Hänen rakkautensa ei kelpaa meille ihmisille. 

Kävin myöhemmin mieheni kanssa Majakan rukousillassa, puolestani rukoiltiin sielläkin ja minut voideltiin öljyllä. Sitten kesätauton jälkeen kävin taas rukousasemalla, jossa rukousryhmä jälleen rukoili puolestani ja voiteli minut öljyllä.

Sairaudessani on ollut laaja ja uskollinen esirukousrinki. Puolestani on rukoiltu myös jumalanpalveluksissa ja olen saanut  Pyhän Hengen kautta ihmeellistä iloa ja luottamusta. Tämän totesivat Majakan rukousaseman rukoilijatkin viime käynnin yhteydessä.

Toissapäivänä sain kuulla syöpälääkäriltä uskomattomat sanat: "Tietokonetomografiakuvat näyttävät, että vaikka sytostaattihoidot ovat vasta puolessa välissä, olemme jo nyt saaneet täydellisen hoitovasteen. Kaikki syöpäpesäkkeet ovat hävinneet!!!" Kiitin Jumalaa lääkärin kuullen ja lähdin kohta ihan pökrämystyneenä mieheni kanssa suoraan kotiseurakuntamme kirkkoon, jossa sytytimme kiitoskynttilät ja polvistuimme alttarille kiitosrukoukseen.

Koen vahvasti, että Jeesus on koskettanut parantavalla kädellään. Meillä on ihmeellinen, rakastava, armahtava Taivaan Isä! Lääkärille pääsyä odotellessani toistin koko ajan mielessäni Jeesuksen kehotusta: "Älä pelkää, usko ainoastaan! Älä pelkää, usko ainoastaan"!  Tuo kantoi odotusajan yli, myös sen ylimääräisen puolituntisen, jonka lääkäri oli myöhässä. 

Sairauteni on tuonut elämääni valtavasti siunausta. Silmäni ovat avautuneet. Vihdoin olen saanut löytää Jeesuksen, ja nyt tahdon seurata vain Häntä. Jumala on pyyhkinyt pois monia turhia, tarpeettomia ja typeriä harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita elämästäni. On hämmentävää, että on voinut kulkea kristyttynä vuosikausia ikäänkuin sumussa ilman, että Jeesus on saanut tulla kaikeksi.

Ylistetty olkoon Taivaan Isä ja Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus!

- Katri

Kommentit

Lisää omasi
 1. avatar

  Jari 4. marraskuuta

  Shalom !

  Miten teidän seurakunnassa pääsee uskovien kasteelle? Pitääkö olla kurssi käyty ja liitytty majakkaan?

 2. avatar

  Kalle Niemelä 16. helmikuuta

  Kiitos tv 7 olevasta ohjelmastasi, jossa kehoitetaan kristittyjä tulemaan kaapista ulos ! Nykyään näyttää ja kuuluu siltä, ettei uskovaisia ole enää. Kaikki ovat kristittyjä. Miksi ei tehdä eroa, nimikristityn ja uudestisyntyneen uskovan välillä.
  Myötäilläänkö sillä luterilaista kirkkoa? Johon kuuluu paljon ihmisiä, lapsikasteen kautta, mutta jotka eivät tarvitse kirkkoa muuhun, kuin lapselle nimen antamiseen, vihkimiseen ja hautaamiseen. Kirkon kirjojen mukaan hekin ovat kristittyjä. Olen sitämieltä, että uskovat eivät ole kaapissa, eivätkä koskaan ole olleetkaan
  Siunaavin terveisin Kalle.

 3. avatar

  erkki h 16. lokakuuta

  Niin vain kahdentien kulkeminen loppui.Espooseen asti piti täältä Riksusta tulla,vaan Jumala toimii eritavalla kuin me ihmiset. t.siunausta Erkki