Oma paikkani lähetystyössä

Oma paikkani lähetystyössä

Majakkalainen 22. elokuuta 2014

Seurakuntaleirin aikana Jumala näytti ja vahvisti varsinaisen kutsumukseni.

Uskoontulostani lähtien olin tuntenut vetoa lähetystyöhön. Aina kun kokouksissa tai konferensseissa haastettiin lähetystyöhön, sydämessä syttyi palo! Ponkaisin pystyyn, nostin käsiäni, menin eteen esirukoiltavaksi.

Otin yhteyttä lähetysjärjestöihin. Tilasin hakemuspaperit. En saanut vihreää valoa. Sanottiin, että lähetystyötä voi tehdä myös kotimaassa, lähetystyö alkaa kotiovelta. Jumala johdatti erääseen lähetysjärjestöön sihteeriksi 10 vuodeksi. Mutta se ei tuntunut oikealta lähetystyöltä. Aina kaipasin jonnekin lähetyskentälle, jossa voisin käyttää myös kielitaitoani. Erilaisten elämänvaiheiden jälkeen sain vihdoin mahdollisuuden lähteä ulkomaille. Eurooppaan, Saksaan - ei kovin kauas ja ilman lähetyskoulutusta. Ei sekään ollut muuta kuin toimistotyötä, mutta silti "lähetysurani huippu"!

Nyt Jumala yllätti ja tarkensi kutsumustani..

Seurakuntaleirillä oli mahtavia yhteisiä rukoushetkiä. Yksi kosketti erityisen syvältä: se, kun rukoilimme ja siunasimme lähetyskutsun saaneita majakkalaisia! Heitä oli niin monta, upeaa!! Siinä seisoessani huomasin, haikeus sydämessäni, että en olekaan enää lähtijöiden joukossa. Roolit ovat vaihtuneet. Koin olevani ikäänkuin vanha konkari, joka on lähettämässä nuoremmat lentoon! Roolini on siis vaihtunut lähdöstä haaveilevasta toisten lähettäjäksi! Huomasin olevani tyytyväinen tähän osaani.

Ei tarvitse enää etsiä kutsumusta. Lyhyempiin aktioihin voisi silti lähteä. Palaset loksahtivat paikoilleen. Sitähän olen koko elämäni tehnyt, ollut avustajan tehtävissä. Seurakunnassa ja työelämässä. En ole sitä nähnyt näin selkeästi. Nyt olen vapaa astumaan sisälle Jumalan yliluonnolliseen elämäntapaan. Siihen tahdon satsata!

Majakan lähetysnäky kasvoi mielessäni suuremmaksi ja tärkeämmäksi kuin tähän saakka. Olen ehkä vain etsinyt paikallisseurakuntaa. Mutta Majakka on enemmän. Olemme osa Jumalan maailmanlaajuista lähetystä.

Eläköön Majakka, Jumalan kunniaksi ja meidän kaikkien iloksi!

Lähetystyöstä innostunut majakkalainen

Kommentit

Lisää omasi
  1. avatar

    Pia 22. elokuuta

    Jes, upeeta!!