Puolestani rukoiltiin ja minä paranin

Puolestani rukoiltiin ja minä paranin

3 x majakkalainen 18. kesäkuuta 2010

Fil. 4:6.Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi

Toipuminen leikkauksesta

Olin leikkauksen jälkeen hyvin heikkona kotona, kehon tulehdus ja kuumeilu veivät voimat täysin. Laitoin sängyn pohjalta tekstiviestin, jossa pyysin että puolestani rukoiltaisiin Majakan lauantai-illassa. Reilun tunnin kuluttua nousin sängystä voimistuneena, kuumeilu loppui ja lähdin kävelemään. Loppuillasta tunsin kuinka vointini parani selkeästi.  Kiitos rukoilijoille ja kunnia Jumalalle!

Markku

Ihminen unohtaa helposti jopa parantumisen

Loppuvuodesta alkoi oikealla puolella olla ajoittain särkyä leuassa/poskessa/hampaissa. Oireet olivat melko vaimeita välillä, mutta sitten kivut lisääntyivät. Pääsiäisen aikoihin tilailin hammaslääkärille aikaa, jonka sain toukokuun lopulle. En kerinnyt mennä päivystysajalle. Särky pysyi kurissa Buranalla. Yhdessä Majakka-illassa rukoiltiin ihmisten puolesta, joilla oli oman kokemukseni mukaista vaivaa poskessa/leuassa. Minunkin puolestani rukoiltiin. En tuntenut mitään kummempaa.

Tuli toukokuu ja menin hammaslääkäriin ja kerroin, että oli tullut kipujen vuoksi, jotka olivat kyllä hävinneet. En muistanut milloin. Tehtiin tarkastus ja RTG-kuvaus. Mitään kummempaa ei löytynyt. Meni ehkä viikko lääkärissä käynnistä, kunnes muistin. Puolestani rukoiltiin ja Jumala paransi. Olen kiitollinen!

Anna-Maija

Parantunut varvas

Vajaa vuosi sitten kompastuin kotimme sisäportaissa vauva sylissäni. Taisi olla villasukat jalassa ja kova vauhti taas päällä, niin koordinaatio ei siinä kohtaa sitten ihan riittänytkään. Ihme sinänsä, että kaatumisesta ei seurannut pahempaa, sillä tulimme portaita alas rytinällä aika hyvän matkaa. Sain jotenkin pehmitettyä vauvan alastuloa siten, että hänelle ei sattunut mitään, onneksi! Vauva säikähti vain kovin, mutta itse satutin käsivarttani, johon tuli nirhauma, josta on edelleenkin arpi jäljellä. Toisen isovarpaani nivel rusikoitui rytäkässä sen verran pahoin, että varpaassa oli kipuja vielä viime päiviin saakka, varsinkin, jos kävelin tai juoksin vähänkin enemmän.

Pari viikkoa sitten Majakan rukousillassa pastori Antti rukoili yleisesti Jeesuksen parantavaa voimaa kaikille sitä tarvitseville paikallaolijoille ja jotenkin koin, että tällä kertaa tämä rukous osui juuri minulle. Illan jälkeen huomasin kivun varpaassa täysin kadonneen ja vaikka kuinka vielä sitä vääntelin ja venyttelin, ei kipua enää tuntunut. Tämä oli ihme! Olen niin kiitollinen Jeesukselle, että hän paransi tämän vaivani, vaikka itse en aina jalan parantumiseen jaksanut uskoakaan. Samalla huomasin, että noin viikon verran vaivannut revähtänyt vatsalihas parani siinä samalla kertaa. Kiitos Jeesus!

Tanja

Tule, niin puolestasi rukoillaan

Jeesus parantaa edelleen. Majakka-seurakunnassa haluamme olla kuuliaisia Raamatun sanalle ja rukoilla sairasten puolesta. Me ihmiset emme koskaan pysty parantamaan ketään, mutta Jeesus pystyy ja Hän koskettaa ihmisiä Pyhän Henkensä kautta.

Jos olet sairas, niin olet tervetullut Majakka-iltoihin tai Majakan rukousasemalle. Näissä rukoilemme erityisesti sairaiden puolesta. Tule rohkeasti mukaan. Sinun todistuksesi Jumalan kunniaksi ja ihmisten rohkaisuksi voi olla seuraavana vuorossa.

Joh. 14:12."Totisesti, totisesti: joka uskoo minuun, on tekevä sellaisia tekoja kuin minä teen, ja vielä suurempiakin. Minä menen Isän luo, 13.ja mitä ikinä te pyydätte minun nimessäni, sen minä teen, jotta Isän kirkkaus tulisi julki Pojassa. 14.Mitä te minun nimeeni vedoten pyydätte minulta, sen minä teen.

Kommentit

Lisää omasi
 1. avatar

  Tommi A 18. kesäkuuta

  Hyvä meininki!

 2. avatar

  Jessi 18. kesäkuuta

  Kiitos Jeesus! Ihana lukea, kuinka Herra on kohdannut ja parantanut!

 3. avatar

  leena knuuttila 24. kesäkuuta

  Sain parantua hyväksikäytön aiheuttamasta oireilusta ja samalla alavatsan tulehdus ja kasvain katosivat. Näin Jeesuksen ystävän luona ollessamme väsyneinä rukouksessa. Olin tosi heikossa kunnossa ja surullinen,kun taas olin sairastunut ja ehkä vakavasti. Jeesus oli lempeä ja kaunis ja sanoi ottavansa kaktuksen pois sisältäni. SE tarkoittaa hyväksikäytön aiheuttamaa kipua sisällä ja piikkejä lihassa.Koin psyykkistä tuskaa operaation aikana ja olin kuin puudutuksessa. Nyt kävin lääkärissä ja ultrassa ja tutkomuksessa kaikki oli kunnossa.Sain johdattaa isäni Jeesuksen luokse ja hän katui hyväksikäyttöä. Nyt odotan,että sydän paranee kaikesta.Jesus is Lord

 4. avatar

  sisko 27. kesäkuuta

  pyydän, että rukoilette puolestani. Sairastan jotain sairautta, joka heikentää lihasvoimaani. Olen 50-vuotias nainen ja pyydän rukouksianne. Kiitos.

 5. avatar

  Antti Ronkainen 4. elokuuta

  Hei Sisko,
  Rukoilin juuri puolestasi ja pyydän muitakin viestisi lukijoita muistamaan sinua saman tien rukouksin. Meillä on rukouksia kuuleva Jumala!

  Voimia ja siunausta elämääsi!

  T: Antti Ronkainen

 6. avatar

  keijo 13. syyskuuta

  Kultainen aika meille uskoville kertoa iloisia uutisia Jeesuksesta jotka on jo kovin vanhoja ,kuitenkin uusia ja tuoreita joka päivä tuossa ristin voimakkasta voitosta ja viisaiudesta ja voitto synnistä ja kuolemasta.Kun olemme saaneet kohdata tuon ristin voman niin Pyhän Hengen riemauikas elämä tulee meihin ja taivaan pyhyys ja rakkaus ja elävän veden virrat alkaa kummuta meistä ja parantava voima Jeesuksen nimessä on hyvin tehokas sairautta vastaan uskon kautta.Vielä paljon iloisía kokemuksia ja juhla tunnelmia monet kerrat ja viisaus,siunausta ja voittto onvarm jeesus kunjohtaa ,uskolaa maailam valloitetaan ,siunausta,keijo södertälje