Rikkirepäisty

Rikkirepäisty

Pia 21. elokuuta 2013

Kuori sydämeni paljaaksi muista rakastajistani. Pitele minua sylissäsi, kääri ruhjeille lyödyt, lävistetyt kätesi ympärilleni. Olet niin kaunis ruhjeinesi. Haavasi arpeutuneet. Niin kuin on sydämesikin. Rikkirepäisty vuokseni.

En ymmärrä millaista oli sinun tulla kaltaisekseni. Riisua se iankaikkinen kirkkauden viitta yltäsi. Ottiko se kipeää, se luopuminen? Kuinka ei olisi ottanut? En ymmärrä millaista se oli sinulle. Pukeutua tomuun.

Nyt seisot ovellani ja katselet minua kietoutuneena rakastajiini. Näen kuinka se sattuu sinuun. Työnnän heidät pois, irti minusta ja juoksen itkien jalkoihisi. Anteeksi pyytäen kosketan jalkojasi, myös arville lyötyjä.

Repäise sydämeni rikki, että voisin kasvaa kiinni vain sinuun, kuiskaan kyynelteni läpi. Silloin anteeksiantosi ensi aalto saavuttaa minut. Kuivaan kyyneleet hiuksillani. Suutelen jalkojasi. En halua pelata pelejä kanssasi. Haluan olla niin, että sinä olet minulle totta, niin kuin minä olen sinulle.

Minun Kristukseni. Minun vuokseni arpinen. Arpesi ovat niin kauniit, että minuun koskee. Rakkautesi karu julistus koko luomakunnalle. Valitsit minut, että minä valitsisin sinut.

Repäise minut rikki sinua vasten. Niin että menen piloille, sinua varten. Rakastun niin, että hulluksi luullaan. Ei sillä olisi väliä, kun saan sinut.

Älä anna tämän mennä meidän väliltämme pois. Sinun vahvan rakkautesi virran suonissani ja sydämeni vastakaiun sille. Omista minut sinulle. Niin että vain

Sinä Olet

minulle.