Silmäterä

Silmäterä

Pia 7. marraskuuta 2014

Seurakunta ja Kristus on Jumalan suuri salaisuus. Jäin tänään miettimään tuota suurta salaisuutta, keinutellessani perheen pienimpiä kirpeässä syysilmassa. Huomasin, että kovin helpolla olin niellyt aika ison valheen, ajatuksen omilleen jätetystä Kristuksen ruumiista.

Jumala kehottaa Sanassaan meitä huolehtimaan kehostamme, joka on Pyhän Hengen temppeli. Joten eikö se sama toimi toisinkin päin? Että Kristus huolehtii omasta ruumiistaan, sen terveydestä, tarpeista ja voimaantumisesta kaikkeen siihen, mihin se on tarkoitettu.

Siinä keinun juuressa nököttäessäni, nousi uudenlainen rukous sydämestäni siunatessani Kristuksen ruumista. Toivontäyteinen ja innostava.

"Isä, kiitos, että vapautat sen kaiken valmistamasi ja vahvistamaan tarkoittamasi huolenpidon Kristuksen ruumiin ylle. Kiitos siitä, että Pyhä Henkesi tuo esiin jokaiselle Kristuksen ruumiin jäsenelle jotain jaettavaa yhteiseen rakentumiseen. Rohkaisua toivonsa menettäneille, viisautta sen etsijöille, rakkautta ja lohdutusta jokaiselle kylmenneelle sydämelle."

Isä, sinä jos kuka osaat pitää perheestäsi huolta. Ja sinun Poikasi omasta ruumiistaan. Sinä olet antanut meidät toinen toisillemme lahjaksi. Koska sinua emme voi vielä näillä silmillä nähdä, voimme nähdä välähdyksen sinua toinen toistemme sisimmässä. Annathan minulle ne silmät.

"Kiitos Isä, että Kristus ei ole hylännyt ruumistaan heitteille, oman onnensa nojaan. Vaan päinvastoin, Kristus yhdistää meidät yhdeksi sydämeksi, joka roihuaa Isä sinun sytyttämääsi rakkauden roihua. Sinun voimastasi ja armostasi saamme olla perhe, jossa jokaista heikentynyttä kannetaan. Jokainen voimaantunut saa tilaa. Ja jossa jokaisella on oma paikkansa tämän perheen silmäteränä."

Pia

Kommentit

Lisää omasi
  1. avatar

    keijo 8. marraskuuta

    Kiots mieli nousee taas ylös, kun saan olla niin siunattu tänään ja olla Jumalan silmä teränä päivittäin ja kasvaa voimassa ja armossa yllättävän Jumalan seurassa joskus ,kun hän lähettää jonnekin siunaukseksi ja avuksi ja tueksi ja näin yhteis työll Jumalan valtakunta edistyy meisää ,kiitos ja siunausta,keijo södertälje