Odotuksia

Odotuksia

Pia 24. heinäkuuta 2018
0

Kaikkien näiden odotusten keskellä sitä laskeskelee mitkä ovatkaan niitä todella oleellisia

Jatka lukemista

Suojassa

Suojassa

Pia 6. heinäkuuta 2018
0

Mutta sinä olet toisenlainen, Isä. Sinun äänessäsi on naurua. Kun kuuntelen sinun ääntäsi, hälvenee se totinen alakuloisuus ja kuulen taas elämän soittaman sinfonian sävelet.

Jatka lukemista

Kohtuuton Jumala

Kohtuuton Jumala

Markus 13. kesäkuuta 2018
0

Teologit kysyvät, mikä on Jumalan tärkein tai luonteenomaisin ominaisuus. Vastaus löytyy Ilmestyskirjan neljännestä luvusta, joka tarjoaa välähdysmäisen kuvan Jumalan valtaistuinsalista, jossa enkeliolennot palvovat Herraa lakkaamatta toistaen “Pyhä, pyhä, pyhä...”

Jatka lukemista

Lähemmäs

Lähemmäs

Pia 5. kesäkuuta 2018
0

Sinua varten kaunistettuna seison tässä. Ylläni on Sinulta saamani puhdas vaate. Hiuksissani tuoksuu se Sinulta saamani voide, jonka annoit niitä varten, joita hoitamaan sidoit haavaiset käteni.

Jatka lukemista

Arkea kanssasi

Arkea kanssasi

Pia 21. toukokuuta 2018
0

Olisi ollut niin ihanaa vain leijua tuossa alkuajan pinkissä kuplassa ja kulkea kevyesti tuulen mukana, kuin ilmapallo. Mutta tiesin meidän tulleen jo hyvän matkaa yhdessä, kun tähän oli tultu. Samalla tuli myös se ihana tunne, että pystyin olemaan taas vähän läpinäkyvämpi.

Jatka lukemista

Kysymysmerkkejä

Kysymysmerkkejä

Pia 6. toukokuuta 2018
0

Suhteeni Isään pysyy ja syvenee jokaisen vaiheen myötä, jos uskaltaudun olemaan häntä lähellä, oli mikä vaihe tahansa menossa. Ja katsoen häntä silmiin, ruotimaan sitä, mitä on meneillään ja missä me menemme.

Jatka lukemista

Lupa olla

Lupa olla

Pia 17. huhtikuuta 2018
0

Nyt kun katselin Sanasta silmieni eteen nousevaa maisemaa, mietin Jeesusta kävelemässä järven rannalle. Pohdin, mahtoiko hän nauttia kävelylenkistään. Katsella järven maisemaa ja eteen aukeavaa vuorta.

Jatka lukemista

Huterin askelin

Huterin askelin

Pia 3. huhtikuuta 2018
0

Joudun taistelemaan omien epämukavuushälytysteni kanssa, jotka soivat päässäni ja vaativat minua asettumaan niin, että pääasiassa vain minulla olisi mukavaa. Mutta mieluummin keikun rohkeuden korot jalkineissani epämukavissa asennoissa, korkeiden korkojen määrittäessä vaappuvan etenemiseni.

Jatka lukemista

Mitä onkaan nyt

Mitä onkaan nyt

Pia 20. maaliskuuta 2018
0

Mutta onko taas tullut se armon aika, kun Sinun olemuksesi, Sinun rohkeutesi elämässäni on suurempi kuin se, mikä minussa vastustaa? Se aika, kun kohtaan kanssasi tuikitavallisen huoneen hiljaisuudessa. Ja sinä muistutat minua siitä, että kaikkein tärkeintä tässä on se, kuka Sinä olet.

Jatka lukemista

Piilosta

Piilosta

Pia 8. maaliskuuta 2018
0

Piiloosta ulos Kutsujan ääni ei kanna katkeraa sointua Tuo ääni parantaa ja rohkaisee Se ravitsee värjöttelevän sydämen joka solua

Jatka lukemista

Vanhemmat