Taivaallinen insinööritoimisto

Taivaallinen insinööritoimisto

Manu 12. huhtikuuta 2013

Taivaallisessa insinööritoimistossa on varmasti ollut mielenkiintoisia palavereita, kun maailmankaikkeutta on suunniteltu. Ensin on suunniteltu luonnonlait pienintä piirtoa myöten. Esimerkiksi painovoiman täytyy olla tarkalleen juuri tämän suuruinen, että elämä tässä muodossaan ylipäätään olisi mahdollista. Oma tutkimusosastonsa on varmaan suunnitellut atomeita kvarkkeineen ja Higgsin hiukkasineen. Toinen osasto on sekoitellut alkuaineita erilaisiksi yhdistelmiksi. Sitten aineet ovat sinkautettu ympäri maailmankaikkeutta erilaisiksi galakseiksi ja muiksi ihmeellisiksi luomuksiksi.

Planeetat kuineen sijoitettiin tarkasti omille kiertoradoilleen. Laitetaan tuonne nyt vielä Linnunratakin, voivat ihmiset sitten ihailla sitä iltaisin. Maahan rakennettiin magneettikenttä suojelemaan meitä säteilyltä, ja näyttämään hienot revontulet. Olisihan niistä voinut tehdä ihan näkymättömätkin, mutta mitä turhia!

Sitten Jumala suunnitteli erilaiset kasvit ja otukset kaikkine yksityiskohtineen. Kaikki elollisten tieto saatiin pakattua tiiviisti DNA:han niin, että siinä on sisäänrakennettu virheenkorjaus, ja suunnaton tietomäärä saadaan nopeasti kopioitua solujen jakautuessa. Hauskaa on suunnittelupalavereissa varmasti pidetty, vai onko joku voinut suunnitella esimerkiksi nokkaeläimen vakavalla naamalla?

Sitten nämä elolliset otukset laitettiin maapallolle, johon niille suunniteltiin täydelliset olosuhteet. Osa viihtyy paremmin lämpimässä, ja toiset pärjää erilaisten vuodenaikojen keskellä. Vesi haihtuu meristä ja sataa maalle raviten niin kasvit kuin eläimetkin. Ja kaiken tämän Jumala loi antaakseen rakastamalleen ihmiselle ihanimman mahdollisen ympäristön tutustua Häneen ja Hänen töihinsä. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten tämä kaikki oikein sai alkunsa. Ensimmäisen Mooseksen kirjan alussa aiheesta kerrotaan pikaisesti, yksityiskohtaisesti pääsemme siihen tutustumaan kerran taivaassa.

Manu, avioparipienryhmäläinen