Joh.1:12-13 sanoo: ”Mutta kaikille jotka ottivat Hänet vastaan, Hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat Hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta.”

On mahtavan siunattua saada olla osa yhtä suurta perhettä Kristus-ruumiissa. Mietitäänpä vaikka palapeliä, kuinka se muodostuu erilaisista paloista. Kuitenkin jokaisella palalla on oma paikkansa ja nivoutumalla yhteen palat muodostavat kokonaisuuden. Jokainen meistä omalla läsnäolollaan ja panostuksellaan tuo kokonaisuuteen sen puuttuvan palan.

”Sillä eihän ruumiskaan ole yksi jäsen, vaan niitä on siinä monta. Jos jalka sanoisi: koska en ole käsi, en kuulu ruumiiseen, niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton. Ja jos korva sanoisi: koska en ole silmä, en kuulu ruumiiseen, niin ei se silti olisi ruumiiseen kuulumaton.Jos koko ruumis olisi silmänä, missä sitten olisi kuulo? Jos taas kokonaan kuulona, missä silloin haisti? Mutta nyt Jumala on asettanut jäsenet, itsekunkin niistä, ruumiiseen, niinkuin on tahtonut.” (1.Kor.12:14-18)

Itselleni perhekerho on ollut paikka, jossa olen voinut levähtää, ladata akkuja arjen tulevia tilanteita varten ja tutustua upeisiin ihmisiin. Omassa elämässäni yksi syksyn keskeisimmistä teemoista on ollut Jumalan rakkauden kokeminen sydämen tasolla – heittäytyminen siihen rakkauden ihmeelliseen maailmaan, jossa pelkoa ei ole, sillä täydellinen rakkaus karkottaa kaiken pelon. Jumala antaa rakkauttaan ylitsevuotavaisesti niille, jotka haluavat vastaanottaa sen. Voimakas rakkauden kohtaaminen ei voi olla heijastumatta elämään. Tahdon kaikessa keskeneräisyydessänikin olla Jumalan rakkauden välikappale.

Perhekerhoon olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Olemme kaikki kristityt yhdessä matkalla kohti iankaikkista päämääräämme, jossa kerran saamme nähdä Taivaallisen Isämme kasvoista kasvoihin. Pidetään huolta toinen toisistamme, välitetään ja rohkaistaan. Kun kuljemme yhdessä rukoillen, uskon, että tulemme vielä näkemään mahtavia asioita: rukouksiimme vastataan ja rakkaus saa keskuudessamme kasvaa ja vahvistua.

Lopuksi vielä yhden perhekerhossa kävijän kommentti:
”Perhekerho on ollut meille erityinen virkistyshetki keskellä viikkoa. Se on myös osaltaan vahvistanut ihmissuhteita seurakunnan sisällä ja antanut vertaistukea kotona olemisen haasteissa.”

Perhekerho on kokoontunut joka toinen keskiviikko majakalla klo 10–12. Lapsille on järjestetty omaa mukavaa ohjelmaa. Kauden viimeinen perhekerho kokoontuu ke 8.12. Tervetuloa mukaan!

Jenni, perhekerhon vastuuhenkilö