"Taivas on totta"

"Taivas on totta"

Riikka 10. helmikuuta 2012

"Taivas on totta" -kirja on hämmästyttävä tosi tarina pienen pojan matkasta taivaaseen ja takaisin maanpäälle. Amerikkalaisen pikku kaupungin pastorin 4-vuotias poika joutuu sairaalaan ja kesken leikkausta hän vierailee taivaassa. Colton selviää leikkauksesta ja alkaa pikku hiljaa kertoa kokemuksistaan ja asioista, joista hän ei voisi muuten tietää:

”Jeesus käski enkeleiden laulaa minulle, koska pelkäsin. Sitten minulle tuli parempi olo.”
”Minä istuin Jeesuksen sylissä.”
”Minä tulin ulos ruumiistani ja menin ylös ja katsoin sieltä alas, kun lääkäri leikkasi minua. – Äiti oli eri huoneessa ja hän rukoili ja puhui puhelimessa.”

Coltonin taivaskokemuksia kuunnellessaan perhe ei aluksi voinut uskoa, mitä oli tapahtunut, mutta pian todisteet olivat selkeät – heidän pieni poikansa oli käynyt taivasmatkalla.

Taivas on totta – kirja on koskettavaa lukemista, joka saa aikaan luottavaisen odotuksen taivaaseen pääsystä. Lukijan mielikuvitusta inspiroivat Coltonin kertomukset taivaassa kohtaamistaan sukulaisista ja miltä he näyttivät. Pienen pojan tärkein viesti kuitenkin oli, että Jeesus rakastaa lapsia TODELLA paljon. Suosittelen kirjaa lämpimästi virkistämään Jumala-suhdetta ja kirkastamaan elämämme päämäärää!

Kirjaa suosittelee Riikka

Burpo, Todd ja Vincent, Lynn. Taivas on totta. Hämmästyttävä tarina pienen pojan matkasta taivaaseen ja takaisin. s. 162. KKJMK Oy 2011. Kauppapaikkoja löydät vaikka täältä.

Kommentit

Lisää omasi
 1. avatar

  Paula 19. helmikuuta

  Kiitos vinkkauksesta; hankin kirjan heti huomenna!

 2. avatar

  Joonatan 5. lokakuuta

  Kirjassa tulee ilmi sellaisia asioita jotka eivät ole linjassa Raamatun kanssa. Täytyy myös muistaa että Raamattu ei sano että ihminen viettäisi iankaikkisuutta taivaassa, vaan uudessa maassa, Uusi Jerusalemkin laskeutuu uusista taivaista uuteen maahan. Eikä Raamattu nimitä kuolemanjälkeistäkään olotilaa taivaaksi. Suosittelen katsomaan Raamatun Sanan mukaista opetusohjelmaa; 'Kuningaskunnan paluu'. Kirjan sanomaa on käsitelty hyvin tässä:
  http://www.saarnaindexi.net/sermons/Onko%20Taivas%20on%20totta%20totta_suom.pdf