Vahva perusta

Vahva perusta

Jessica Tamminen 11. maaliskuuta 2009

Nuorten pienryhmä on kokoontunut viime syksystä lähtien perjantaisin alkuillasta. On mielekästä kokoontua pienemmässä porukassa keskustelemaan, pohtimaan asioita ja vaihtamaan kuulumisia. Luottamus kasvaa tutustuessamme paremmin toisiimme rennossa ilmapiirissä.


Alkuvuodesta lähtien olemme lukeneet ahkerasti Jeesuksen sanoja Johanneksen evankeliumista. Hän on tie. Hän on totuus. Hän on elämä. Hän on paimen ja voimme kuulla Hänen äänensä. Hän huolehtii meistä ja ohjaa meitä. Hän näyttää meille minkälainen on Isä valtavassa rakkaudessaan. Hän on Jumalan Sana lihaksi tulleena. Jos haluamme nähdä minkälainen on taivaallinen Isämme, voimme nähdä sen Jeesuksen elämästä ja kuulla se Hänen sanoistaan.

Uskon lujana perustuksena on itse Jeesus Kristus. Hän on se elävä Sana, jonka päälle voimme uskovina rakentaa elämämme. Paavalikin on sanonut kirjeessään, ettei meille ole muuta perustusta annettu, jonka päälle rakentaa.

perustus

Oma usko on saanut vahvistua näitä tavallaan niin tuttuja perusasioita pohtiessamme. On tehnyt hyvää palata Jeesuksen sanoihin perjantaista toiseen. Rukoukseni on, että Sana saa kestävää muutosta aikaan meidän jokaisen elämässä.

Perjantai-ilta jatkuu pienryhmän jälkeen nuorten illalla, johon jokainen nuori on tervetullut.


Jessica Tamminen

Majakan lapsi- ja nuorisotyöntekijä

 
Nuorten illat Majakalla perjantaisin klo 19.30