Seurakunta

Ladataan soitinta...

Majakka, sellainen valojuttuko?

Tavallaan, sillä Majakka on kristilliseen uskontunnustukseen pitäytyvä, itsenäinen paikallisseurakunta Espoossa. Uskomme Jeesuksen Kristuksen opetuksien olevan edelleen kaikkien kansojen merkittävin valon ja elämän lähde. Uskomme tasapainoisen elämän alkavan ihmisen ja Jumalan välisestä suhteesta.

Majakka-seurakunta on aloittanut toimintansa vuonna 1998. Olemme Espoon ekumeenisen toimikunnan ja Suomen Evankelisen Allianssin jäseniä. Teemme paljon yhteistyötä eri kristillisten seurakuntien ja järjestöjen kanssa. Lähetystyössä teemme yhteistyötä eri lähetysjärjestön kanssa Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Tunnuslauseemme "The Church has left the Building" kuvaa prosessia, jossa ihmiset ovat rakenteita tärkeämpiä. Rakenteet eivät tee seurakunnasta seurakuntaa, vaan Jumalaa rakastavat ihmiset.

Toimintamme ankkuroituu Jeesuksen Kristuksen opetuksien tuntemiseen ja yhteiseen haluun kasvaa ihmisinä Kristuksen kaltaisuuteen. Kokemuksemme on, että tästä yhdistelmästä yleensä syntyy paljon jaettavaa myös seurakunnan ulkopuolelle ja The Church has left the building toteutuu.

Joten, miksi et astuisi majakkaan! Tule kanssamme löytämään elämääsi "sellainen valojuttu", josta riittää iloa muillekin.

Antti Ronkainen, Majakan pastori

Tue Majakan työtä